Speciaal ontwikkelde en samengestelde vulmachine voor het doseren en toevoegen van additieven of producten. Geheel afgestemd op het product en de wensen van de gebruiker.

De ADLP Multidose doseermachine is een afvulsysteem voor het toevoegen of doseren van additieven of producten. André de la Porte Packaging levert diverse systemen op wens van de klant. Wij kunnen verschillende samengestelde machines leveren. De uitvoering van de doseerinstallatie wordt geheel in overleg met de klant ontworpen en naar wens samengesteld. De doseermachine kan uitgevoerd worden met standaard beschikbare doseersystemen of speciaal worden ontwikkeld naar de wensen van de gebruiker en afgestemd op het product.
 

ADLP Multidose doseermachine voorzien van 8 doseerpompen

De ADLP Multidose doseermachine is onlangs speciaal ontwikkeld voor het nauwkeurig doseren van 8 x een ingestelde hoeveelheid deeg in een bakvorm. In dit geval is het uitgangspunt 8 x 50 ml. Het is uitermate van belang de juiste hoeveelheid te doseren met een hoge herhalingsnauwkeurigheid. De kwaliteit van het uiteindelijke product moet constant zijn. Tevens mag na het vullen de dosering niet nalekken. Dit is uitermate belangrijk om vervuiling van het frituurvet te voorkomen, want producten in het frituurvet versneld de vervuiling ernstig. De pneumatisch sluitende vulnozzles worden geplaatst op een pneumatisch pendelende (heen en weer bewegende) constructie. Tijdens het vullen en doseren bewegen de vulnozzles boven de bakvormen. Na het vullen en doseren bewegen de vulnozzles weg van de bakvormen, waardoor het continue tranportsysteem de bakvormen veilig verder kan transporteren. Bekijk dit project incl video.
vulmachine, afvulmachine, doseermachine, doseerinstallatie

ADLP Multidose doseermachine voorzien van 6 doseerpompen

vulmachine afvulmachine vulinstallatie vloeistofTevens hebben we onlangs een maatwerk vulinstallatie afgeleverd voor het afvullen van een kleine hoeveelheid vloeistof aan een verpakking (6x 60 ml). Hier ging het om een installatie die een slag moest maken van 6 bakjes per keer met een afvulnauwkeurigheid van 1 ml. Hiervoor is de ADLP Multidose ontworpen met 6 afvulpompen en voorzien van een 80 liter trechter. Bekijk dit project.
De uitvoering van de gehele vulinstallatie wordt in overleg met de klant geheel naar wens ontwikkeld en gebouwd. De machine kan uitgevoerd worden met standaard beschikbare doseersystemen of speciaal ontwikkelde doseersystemen. De speciaal ontwikkelde doseersystemen zijn afgestemd op het product en de wensen van de gebruiker.
Wij zijn graag bereid een inventarisatie te maken van de mogelijkheden van het doseren of toevoegen van producten in uw proces of verpakkingsmachine. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar: info@adlppack.com of neem vandaag nog contact met ons op: 055 – 2002022.
Indien u meer informatie wenst te ontvangen, dan kunt u ook eenvoudig ons aanvraagformulier invullen.