Over André de la Porte Packaging

André de la Porte Packaging is een handelsonderneming met al meer dan 100 jaar een vertrouwde naam in de blikverpakking-, afvul-, sluit- en verpakkingsindustrie. André de la Porte Packaging vertegenwoordigt meerdere gerenommeerde leveranciers in Nederland en België.
Hierdoor hebben we een enorme kennis in huis en zijn we in staat om zowel stand-alone machines als complete vul- en verpakkingslijnen te leveren.

Machinestilstand kan enorme consequenties hebben. André de la Porte Packaging biedt u maatwerk op het gebied van onderhoud en service en onderscheidt zich door regelmatig innovatieve oplossingen aan te bieden, die bijdragen aan procesverbetering en kostenverlaging bij de klant.

Sinds 2001 is André de la Porte Packaging gevestigd in Raalte en een dochteronderneming van Contimeta. De voorgaande jaren zaten we in Zaltbommel gevestigd en vielen we onder de groep Merrem André de la Porte.

Begin 2013 heeft André de la Porte Packaging een compleet nieuw jasje gekregen. Een nieuw bedrijfspand, een nieuwe huisstijl met een herkenbaar logo! Om de groei ook voor de komende jaren op efficiënte wijze te kunnen opvangen is er gekozen voor een bedrijfspand, op het Industrieterrein “De Zegge” in Raalte.

Nieuwe website online in 2017

Het leveren van een totaalpakket aan diensten en producten staat bij ons centraal, evenals de aandacht voor maximale kwaliteitszorg. We hebben de laatste jaren niet stilgezeten en gaan met de ontwikkelingen mee. Vanaf eind 2017 is er een compleet nieuwe website online. Deze website is gebruikersvriendelijk door het toevoegen van een overzichtelijk aanvraagsysteem. Hiermee kunt u zelf aangeven van welke machine(s) u een aanvraag wenst te ontvangen. U heeft een duidelijk overzicht doordat meerdere machines tegelijkertijd aangevraagd kunnen worden. Zo kunt u eenvoudig een afvulmachine inclusief sluitsysteem of etiketteermachine aanvragen. Tevens kunnen er eventuele extra opties direct bij de bijbehorende machine aangevinkt worden. Zo is de aanvraag voor ons duidelijk en krijgt u zo spoedig mogelijk een overzichtelijke offerte van ons.

Verhuisbericht per 1 juni 2018

Graag willen wij u informeren over de aanstaande verhuizing van André de la Porte Packaging b.v.

Per 1 juni 2018 verruilen wij ons huidige pand in Raalte voor een vernieuwd pand gevestigd op industrieterrein “Kuipersveld” in Apeldoorn. Al met al een verhuizing met grote voordelen. Het nieuwe pand is goed bereikbaar, onze showroom wordt ruimer en uitgebreider en tevens hebben we een grotere werkplaats met meer opslagruimte. Wij zullen u hierdoor nog beter van dienst kunnen zijn.

Na de verhuizing, vanaf 1 juni zijn wij te bereiken op ons nieuwe telefoonnummer +31 (0)55 2002022.

Natuurlijk bent u na de verhuizing van harte welkom om ons nieuwe kantoor en showroom te komen bezichtigen.

 

Vanaf 1 juni 2018 is ons nieuwe adres:

Gladsaxe 39
7327 JZ  Apeldoorn
Tel.: +31 (0)55 200 20 22