Het afvullen van een product en het vullen van een verpakking is een nauwkeurig proces. Het is zaak dat de inhoud voldoet aan de gestelde hoeveelheid op de verpakking, want anders kan dat problemen geven met afnemers. Van de andere kant is het net zo belangrijk dat de verpakking wel precies tot de juiste maat wordt gevuld. Gebeurt dat niet, dan kan dat voor u immers flink in de papieren lopen.

Wanneer uw bedrijf zich bezighoudt met het vullen van bijvoorbeeld flessen, potten, emmers of tubes, is een goede vulmachine dan ook van essentieel belang. Om de hierboven genoemde redenen, maar ook omdat het u simpelweg erg veel werk uit handen neemt. Bij André de la Porte Packaging koopt u gegarandeerd een vulmachine van hoge kwaliteit, die voldoet aan alle laatste standaarden en eisen.

Vulmachine voor vloeistof

Zeer populair bij veel van onze klanten is de vulmachine voor vloeistof. Niet zo vreemd, want in de meeste gevallen wordt een vulmachine gebruikt om verpakkingen te vullen met vloeistoffen. Het is immers lastig en vooral tijdrovend om dat handmatig te doen. De ADLP Visco werkt dan ook semi-automatisch, wat wil zeggen dat het lastigste werk voor u gedaan wordt. Daar heeft u dus geen omkijken naar.

De ADLP Visco is dan ook te integreren in een automatische lijn en de dosering kan zeer nauwkeurig worden afgesteld. Een ander belangrijk aspect van dit apparaat is dat hij snel te reinigen en te steriliseren is. De dripfunctie tegen nalekken zorgt er daarnaast voor dat u naderhand niet onnodig veel rommel hoeft op te ruimen. De Visco is daardoor onder meer geschikt voor sectoren als food, pharma en in laboratoria.

Handmatige vulmachine

Een automatische of halfautomatische machine is handig en kan ideaal zijn, maar in sommige bedrijfstakken volstaat een ‘ouderwetse’ handmatige vulmachine. Ouderwets zeggen we met respect, want daar begon het allemaal mee en de handmatige varianten zijn tegenwoordig eveneens van uitstekende kwaliteit. Wat we maar willen zeggen: u haalt écht geen oude rommel in huis!

Vulmachine van ADLPIn ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de ADLP MA vulmachine. Dit is een compact handmatig apparaat, dat wordt aangedreven door een hefboom. Deze vulmachine is leverbaar met een afvulmond, waardoor het afvullen van tubes een fluitje van een cent is. Deze vulmachine doet voornamelijk dienst bij apothekers, in ziekenhuizen en in laboratoria. De handmatige vuller is moeiteloos te bedienen én te reinigen.

Op zoek naar een gebruikte afvulmachine?

Bij André de la Porte Packaging vindt u altijd het apparaat dat u zoekt. Niet alleen kunt u namelijk bij ons terecht voor complete afvuloplossingen, ook leveren wij voor u desgevraagd een op maat gemaakte afvulmachine. En daar houdt het niet op. Vooral startende bedrijven en ondernemers die pas zijn begonnen zijn vaak op zoek naar een goedkoop alternatief: een reeds gebruikte afvulmachine of een demo model.

Voor die groep gebruikers hebben wij ook regelmatig gebruikte of demo machines in het assortiment. Het kan echter voorkomen dat er momenteel geen gebruikte afvulmachine beschikbaar is op de website. In dat geval kunt u uiteraard altijd informeren naar een gebruikte machine, of eventueel voor tijdelijke huur. Het kan zijn dat er binnenkort wel een machine beschikbaar komt. Zo kunt u, ook als het budget van uw bedrijf (nog) niet zo ruim is, alvast gaan werken met een kwalitatief hoogwaardige afvulmachine.

Kwaliteit en service bij vulmachine kopen

Bij André de la Porte Packaging vindt u altijd gegarandeerd de vulmachine die bij uw bedrijf past. Dat komt mede omdat wij maatwerk bieden op het gebied van onderhoud en service. Ook zijn wij meester in het bieden van innovatieve oplossingen, die bijdragen een procesverbeteringen binnen uw bedrijf. Wilt u meer van ons horen, of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust even contact met ons op.