Volautomatische vulmachine voor het afvullen van vloeistoffen in kleinere flesjes. Inclusief het sluiten en etiketteren van het flesje.

De AdlP Dos1/Cap1/S is een volautomatische vulmachine voor het vullen van vloeistoffen en pasteuze producten in kleinere smalle flesjes en (spray) flacons. Deze doseermachine is zeer geschikt voor food en pharma en voorzien van een producttrechter met volumemetrisch meetsysteem. De lege verpakking wordt op de invoerbuffer geplaatst. De verpakkingen worden automatisch gepositioneerd voor het vullen en sluiten. Vervolgens worden de doppen aangevoerd (handmatig of automatisch) en het flesje wordt gesloten. Na het vullen en sluiten worden de verpakkingen automatisch uitgevoerd. Tevens kunnen we een automatische etiketteermachine achter de installatie plaatsen.

We zijn graag bereid uw situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Informeer vrijblijvend door een e-mail te sturen naar info@adlppack.com. Indien u meer informatie wenst te ontvangen, dan kunt u ook eenvoudig en snel ons aanvraagformulier invullen.

OFFERTE AANVRAGEN