vulmachine, afvulmachine, doseermachine, doseerinstallatieWij kregen een aanvraag van een klant binnen om de mogelijkheden te bespreken voor het nauwkeurig en meervoudig toevoegen van deeg in een bakvorm.

André de la Porte Packaging heeft zeer veel ervaring op het gebied van afvullen en levert speciaal ontwikkelde doseersystemen afgestemd op het product en de wensen van de klant. Na de wensen en eisen van de klant te hebben besproken is er uiteindelijk voor gekozen om de ADLP Multidose te voorzien van 8 doseerpompen verbonden aan een 100 liter trechter.

 

ADLP Multidose afvulmachine

Beschrijving van de geboden oplossing:
De ADLP Multidose is uitgerust met 8 doseerpompen. De afvulmachine doseert 8 x een ingestelde hoeveelheid deeg in een bakvorm. In dit geval is het uitgangspunt 8 x 50 ml. Het is uitermate van belang de juiste hoeveelheid te doseren met een hoge herhalingsnauwkeurigheid. De kwaliteit van het uiteindelijke product moet constant zijn. Tevens mag na het vullen de dosering niet nalekken. Dit is uitermate belangrijk om vervuiling van het frituurvet te voorkomen, want producten in het frituurvet versneld de vervuiling ernstig. De pneumatisch sluitende vulnozzles worden geplaatst op een pneumatisch pendelende (heen en weer bewegende) constructie. Tijdens het vullen en doseren bewegen de vulnozzles boven de bakvormen. Na het vullen en doseren bewegen de vulnozzles weg van de bakvormen, waardoor het continue tranportsysteem de bakvormen veilig verder kan transporteren.

afvulmachine doseerinstallatie, doseermachine, vulmachine

Bekijk het product, meer informatie en een video op onze productpagina: Afvulmachine ADLP Multidose

André de la Porte Packaging levert diverse speciaal ontwikkelde doseerinstallaties voor het doseren van producten of additieven. De uitvoering van de doseerinstallatie wordt geheel in overleg met de klant ontworpen en naar wens samengesteld. De doseermachine kan uitgevoerd worden met standaard beschikbare doseersystemen of speciaal worden ontwikkeld naar de wensen van de gebruiker en afgestemd op het product.

Onlangs hebben we een maatwerk vulinstallatie afgeleverd voor het afvullen van een kleine hoeveelheid vloeistof aan een verpakking (6x 60 ml). Hier ging het om een installatie die een slag moest maken van 6 bakjes per keer met een afvulnauwkeurigheid van 1 ml. Hiervoor is de ADLP Multidose ontworpen met 6 afvulpompen en voorzien van een 80 liter trechter. Bekijk dit project.

Wij willen graag uw wensen bepreken en kijken ernaar uit een inventarisatie te maken van de mogelijkheden van het doseren of toevoegen van producten in uw productieproces of verpakkingsmachine. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar: info@adlppack.com, contact met ons op te nemen via: 055 – 2002022 of gelijk een offerte aanvraag te doen!

OFFERTE AANVRAGEN