Deze klant was al een ruime tijd op zoek naar een betere oplossing voor het vullen van doypacks met chocolade. We hebben een tweevoudige doseermachine met transportband aangeboden en geleverd voor het vullen, sealen en het afvoeren van de zakken/doypacks.

doypack vulmachine, doypack, vulmachine, doseermachine, stazak,

Doseermachine doypack  ADLP FS-Vib2

De chocolade pallets komen vanuit een 35 liter hopper in het vibratiedoseersysteem. De doseermachine bevat twee vibratiegoten, waardoor er twee productstromen gecreëerd worden. De twee productstromen worden op de weegschaal afgevuld. De producten worden gecontroleerd op metaalverontreiniging met de metaaldetector voor poeder/ bulk. Dit detectiesysteem is geschikt voor pijpleidingen om ongewenste metaaldeeltjes te detecteren in stromende/vallende korrels of poeders. Vervolgens wordt de doypack geplaatst, geopend, gevuld en geseald.
Na het sluiten van de zak, komt deze op de transportband (Z-conveyor) terecht en gaat via de z-uitvoer transportband naar de gewenste positie om verder verpakt te worden.

Bekijk de volledige omschrijving en mogelijkheden van de doypack verpakkingsmachine op de productpagina. Tevens is hier een video te vinden over het verpakken van de chocolade-pallets in doypacks. Ook kan eenvoudig een offerte aanvraag verstuurd worden.

OFFERTE AANVRAAG

conveyor, transportband, doypack, z-banddoypack, stazakken, pouches, doseermachine