Roll On Pilfer Proof doppensluiter

André de la Porte heeft een doppensluiter in het assortiment opgenomen. Het gaat om een semi-automatische doppensluiter voor het sluiten van glazen flessen met aluminium doppen.

Doppensluiter pilferproofsluitmachineADLP ROPP CAP1 DOPPENSLUITMACHINE, HALFAUTOMATISCH

De Roll On Pilfer Proof doppensluiter wordt aangedreven middels een 230Volt 50Hz motor met PLC-logica voor een veilige en betrouwbare werking. De sluitcyclus kan alleen worden gestart door het gelijktijdig bedienen van twee startknoppen. De sluitkop is voorzien van een beschermkap. Tevens zit er een noodstop op de sluitmachine.

De hoogte van de sluitkop is variabel instelbaar d.m.v. het verdraaien van het handwiel. De verticale zuil is voorzien van een meetliniaal, waarop de ingestelde hoogte kan worden afgelezen. Indien gewenst kunnen wij de sluitmachine afgesteld bij u afleveren. Met deze Roll On Pilfer Proof sluitmachine is een sluitsnelheid van 360 flessen per uur haalbaar.
De sluitkop is verwisselbaar, waardoor de machine geschikt is voor verschillende formaten doppen. Hierdoor kan de pilferproofsluitmachine aluminium doppen en flessen van diverse maten verwerken, mits men bij een andere formaat dop wisselt van sluitkop.

PILFERPROOFSLUITMACHINE

Tafelmodel pilferproof sluitmachine voor semi-professioneel dagelijks gebruik.
Sluitkop is verwisselbaar voor diverse formaten doppen.
Sluitsnelheid: ± 360 flessen per uur.

Werking ADLP ROPP CAP1 doppensluiter:
Plaats de fles, met reeds opgelegde aluminium dop, in de kunststoffen houder onder de sluitkop. De sluitkophoogte is verstelbaar door verdraaiing van het handwiel bovenop de sluitmachine. Voor uw veiligheid sluit u nu de beschermkap. Door de linker en rechter knop gelijktijdig in te drukken zal de sluitkop beginnen te roteren. De knoppen dienen ingedrukt te blijven totdat de sluitcyclus compleet is uitgevoerd.
De sluitkop gaat naar beneden en drukt op de fles, waarna de sluiting wordt uitgevoerd. De sluitmachine duwt de dop luchtdicht op de fles, rolt het schroefdraad van de fles in de aluminium dop en felst de afbreekbare zegelrand om de fles. Hierna gaat de sluitknop weer omhoog en stopt automatisch.
De gesloten fles kan worden verwijderd en een nieuwe fles kan worden geplaatst.

Interesse? Vraag meer informatie of een offerteaanvraag aan over de doppensluitmachine.

OFFERTE AANVRAGEN

pilferproof sluitmachine doppensluiter