ADLP LW WP Vloeistof afvulmachine voor waterstofperoxide

afvulmachine, vulmachine, waterstofperoxide afvullen. waterstofperoxide, waterstof peroxide, vloeistof afvullen, vloeistofvulmachine, vloeistofafvulmachine, vloeistoffen afvullen, gravimetrisch afvullen, gravimetrisch vullen, op gewicht afvullen,Snel en nauwkeurig vloeistoffen, waaronder waterstofperoxide afvullen, door middel van weging. Waterstofperoxide is een product dat moeilijk af te vullen is. De ADLP LW WP afvulmachine is speciaal ontworpen voor het afvullen van waterstofperoxide.
De ADLP LW WP afvulmachine op gewicht is een gravimetrische vulmachine die waterstofperoxide of andere vloeistoffen nauwkeurig kan afvullen door middel van een weegschaal.

De dosering vindt plaats door een pneumatisch sluitende vulnozzle, die aangestuurd wordt door een weegHet voordeel van deze vulmachine is dat de weegbesturing vrij in te stellen is in twee stappen, grof voor vullen en fijn voor navullen. De vulnozzle wordt separaat door ons of door de klant zelf geleverd. De machine kan geleverd worden met verschillende nozzles, waardoor het systeem geschikt is voor allerlei vloeistoffen en diverse vulmogelijkheden.
Het geheel is opgebouwd in een RVS tafelmodel frame, die desgewenst aangepast kan worden naar een zelfstaand model met werkplateau voor de lege verpakking en voor het sluiten van de verpakking.

Maatwerk gravimetrische vulmachine

Wij zijn graag bereid een inventarisatie te maken uw mogelijkheden met betrekking tot het afvullen van vloeistoffen. André de la Porte Packaging heeft zeer veel ervaring op het gebied van afvullen en levert speciaal ontwikkelde vulmachines afgestemd op het product en de wensen van de klant. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar: info@adlppack.com. Indien u meer informatie wenst te ontvangen, dan kunt u ook eenvoudig ons aanvraagformulier invullen.

OFFERTE AANVRAGEN